EVIANEA.GR – Επιστολή του Εκδότη Γιώργου Πετσάβα . Αγαπητή/έ Συνταξιδιώτη στον τόπο των Αβάντων *

0
5

Αγαπητή/έ Συνταξιδιώτη στον τόπο των Αβάντων *

Είμαστε στην ευχάριστη θέση Θεού θέλοντος και κορονοιού επιτρέποντος να σας ενημερώσουμε ότι το εκδοτικό μας εγχείρημα ξεκινάει με την Εφημερίδα EVIANEA.GR σε online & έντυπη μορφή Free Press.

Εξ’ ολοκλήρου έγχρωμη 32 σελίδων tamploid σύγχρονη και κυρίως ανεξάρτητη παρόλο που την λέξη αυτή την έχουν αμαυρώσει πολλοί, εμείς λέμε ΝΑΙ θα είναι Ανεξάρτητη – Αδέσμευτη και εσείς θα είστε οι αυτόπτες μάρτυρες.
Στην ηλεκτρονική της μορφή είναι έτοιμη και σας προσκαλούμε να την επισκεφτείτε.

Θα διαπιστώσετε ότι με μία ματιά θα ενημερωθείτε για την Ελληνική και Διεθνή επικαιρότητα με την εγκυρότητα των μεγαλύτερων Παγκοσμίων Δικτύων Ενημέρωσης καθώς και από το δικό μας ΑΠΕ- ΜΕΠΕ Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι Ειδήσεις όπως είναι, χωρίς κραυγές ή ψιθύρους ή με το χρώμα του μανδύα των εκδοτών – καναλαρχών- Εθνικών Εργολάβων.

Θα διαπιστώσετε ότι είμαστε ένα τοπικό μέσον ενημέρωσης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων του Νησιού μας που τελειωμό δεν έχουν και έχουν καταντήσει Διαχρονικά.

Θα επιβραβεύουμε αυτούς που προσπαθούν από κάθε θέση Δημόσια ή Αιρετή αλλά και θα τους κρεμάμε στα Μανταλάκια όταν αδιαφορούν και εντέχνως καμώνονται τους Μαχητές Ιερομάρτυρες.

Αυτό δεν είναι υπόσχεση , είναι δέσμευση και θα χαρακτηρίζει την εφημερίδα αυτή η οποία θα είναι η δική σας …

Ήρθε η ώρα να έχεις Φωνή και Άποψη , η οποία μέχρι τώρα σταματούσε στα πολιτικά γραφεία από σκοπιμότητα ή Αδιαφορία π.χ. να μην τα μεταφέρουν στο κόμμα τους για να μην δεν γίνονται αρεστοί , αντίθετα με τους Μακεδόνες – Πελοποννήσιους και Κρητικούς Πολιτικούς που κοιτάζουν στα ίσια τον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς και έχουν καταφέρει να αλλάξουν την μοίρα του τόπου τους.

Η Φωνή σου θα καταγράφεται και η Άποψη σου θα φτάνει κατευθείαν στην Κεντρική εξουσία επωνύμως χωρίς φυσικά ύβρεις και βωμολοχίες παρά την δίκαιη αγανάκτηση σου.

Θα συμμετέχεις σε αδιάβλητο – Δημόσιο Δημοψήφισμα για τους Πολιτικούς όλων των κομμάτων και πολλοί θα πάνε στα Αζήτητα με την Δύναμη που έχεις ως Βάση του κόμματος σου .

Όποιος και σε ότι σε έχει αδικήσει κατά την άποψη σου τεκμηριωμένα – εμπιστευτικά με τον νομικό μας σύμβουλο θα τον στέλνουμε στην Σέντρα και θα τον κρεμάμε στα Μανταλάκια.

Η Εφημερίδα έχει σκοπό και δεν θα παρεκκλίνει από αυτόν τον στόχο που είναι η Αλήθεια και μπορούμε να το κάνουμε διότι δεν εξαρτώμεθα από κανέναν Εθνοπατέρα – τοπικό Άρχοντα Θεσμικό πρόσωπο ή οποιονδήποτε που με τον ένα ή άλλο τρόπο ασκεί εξουσία και δεν τηρεί τον όρκο του ο οποίος είναι η προάσπιση του Γενικού συνόλου και όχι μόνο των παρατρεχάμενων δικών τους παιδιών.

Αυτό για να το κάνει κάποιος πρέπει όχι μόνο να το θέλει αλλά και να το μπορεί , δηλαδή να μην εξαρτάτε από το κατοστάρικο τους.

Ποια μέσα έχουν πέσει στην παγίδα – κατάντια αυτή , θα το καταλάβετε με την πρώτη ματιά , διότι δημοσιεύουν ότι τους στέλνει ο κάθε κατοχοκαρέκλας.

Τα έσοδα μας θα είναι φανερά , επίσημα και φορολογημένα , θα δημοσιεύονται κάθε χρόνο και θα διαπιστώνεται ότι θα προέρχονται από τους υγιείς επιχειρηματίες του νομού μας και μόνο!!!

Πέρα από την Φωνή και την άποψη σας που σας υποσχόμαστε ότι θα έχετε και Δωρεάν Πρόσβαση για καταχώρηση Αγγελίας – Πώλησης ή Αγοράς Ακινήτου – Οικίες, οικόπεδα, κτήματα, Αυτοκίνητα & Μηχανήματα – θα δείτε την Φόρμα και θα την ανεβάζεται μόνοι σας με όση περιγραφή και φωτογραφίες θέλετε, με τα στοιχεία σας και τα μέσα επικοινωνίας τηλέφωνα & e-mails.

Η επιτυχία της αγγελίας σας είναι εξασφαλισμένη, διότι η εφημερίδα θα κυκλοφορεί σε 50.000 φύλα – ρεκόρ για τοπικό μέσο – και θα διανέμεται σε όλους τους Δήμους ( Πόλεις) τις Δημοτικές ενότητες ( κωμοπόλεις) και σε όλα τα σημεία συγκέντρωσης ανθρώπων όπως:

Στην Αντί-Περιφέρεια Δικαστήρια, Ειρηνοδικεία, Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, ΚΤΕΟ, ΚΤΕΛ, Φ/Β γραμμών Αγιοκάμπου – Γλύφας / Αιδηψού – Αρκίτσας / Ωρωπού – Ερέτριας / Κύμης – Σκύρου, στα Σ/Μάρκετς και καταστήματα Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού, κινητής τηλεφωνίας, Τράπεζες, Δημόσιες Υπηρεσίες, στα καφέ – καφενεία, Ουζερί Ταβέρνες σε όλους του σταθμούς καυσίμων επί του Εθνικού άξονα Καρύστου- Ιστιαίας κ.οε.

Σε ολόκληρο το Νησί μας κάθε ΠαρασκευοΣάββατο και τις Κυριακές μετά την θεία Λειτουργία. Θα διανέμονται 5.000 φύλα σε κάθε Δήμο μαζί με την Σκύρο και 15.000 στην Χαλκίδα με την ευρύτερη περιοχή της.

  • *Οι «Άβαντες»ηταν ένας προϊστορικός Ελληνικός Λαός που εγκαταστάθηκαν στην Εύβοια προερχόμενοι από την Φωκίδα της Θράκης και εκτόπισαν τον ήπιο λαό των Πελασγών. Ήρθαν με τον βασιλιά τους Άβαντα, την περίοδο 1600-1400 π.χ και κατοίκησαν κυρίως γύρω από την Ερέτρια και την Χαλκίδα , καθώς και στην Ιστιαία .