Η Εvianea.gr σύντομα έντυπη – Free Press – Δωρεάν διάθεση σε ολόκληρο το πληγωμένο Νησί μας

96

Αγαπητή/έ Συμπολίτη, Συγχωριανή/έ, Συντοπίτησα/τη , απόγονοι των Θρυλικών Αβάντων, που κατά τον όμηρο ήταν οι πρώτοι κάτοικοι στο νησί μας το 600 π.χ. και την ονομασία οφείλει στον πρώτο Βασιλιά τον Άβαντα .

Σας καλημερίζουμε όλες και όλους όπου και να βρίσκεστε στην πάλαι ποτέ Αβαντίδα – και νυν Εύβοια .

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το εκδοτικό μας εγχείρημα – την έκδοση εφημερίδας που ο τίτλος και η φωτογραφία παραπέμπει στο όμορφο Νησί μας – EVIANEA.GR

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην εφημερίδα σας – μας και λέμε πρώτα (σας) γιατί σύντομα θα διαπιστώσετε ότι πράγματι θα ανήκει σε ΕΣΑΣ και από τώρα και εμπρός θα έχετε Φωνή θα έχετε Άποψη ΟΛΟΙ σας !!!

H evianea.gr είναι έτοιμη σε Online μορφή και ετοιμαζόμαστε να την εκδώσουμε και σε έντυπη Frre Press – δηλαδή θα φτάνει στα χέρια σας ΔΩΡΕΑΝ κάθε μήνα , ευελπιστούμε μέχρι το μικρότερο χωριό με την Συνδρομή των προέδρων μας ώστε να μην είναι κανείς χωρίς ενημέρωση – κυρίως οι μη έχοντες πρόσβαση στην τεχνολογία του internet και δεν μπορεί ή δεν θέλει να πληρώσει 1,30 – 1,50 ευρώ για να διαβάσει ειδήσεις που ήδη έχει ακούσει ή διαβάσει στην EVANEA.GR

Πρόκειται για ένα broject πρωτόγνωρο για τοπικό μέσο σε σύγχρονο μέγεθος tabloid και την ομορφιά της τετραχρωμίας,θα τυπώνεται σε 50.000 φύλα εκ των οποίων θα διανέμονται από 5.000 σε κάθε Δήμο με την Σκύρο μας ,και 15.000 για Καλλικρατικό ( διευρυμένο ) ” ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ” που ίσως πολλοί να μην γνωρίζεται ότι συμπεριλαμβάνει την Ν. Αρτάκη , την Ανθηδώνα , την Αυλίδα και το Ληλάντιο !!!

Θα διανέμετε στα σημεία που επισκέπτονται πολλοί Συμπολίτες μας και θα είναι ευπρόσδεκτη για τις ώρες αναμονής .

Στην Αντί- Περιφέρεια – Δικαστήρια – ΚΤΕΟ –ΤΡΑΠΕΖΕΣ – καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, Νοσοκομεία & Κέντρα Υγείας , στα Μεγάλα S/Mάρκετς και καταστήματα Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού, σταθμούς καυσίμων σε όλο το Εθνικό δίκτυο και στα cafe που έχουν αναπτυχθεί , στα Κέντρα Τύπου , στα ΚΤΕΛ και στα F/B γραμμών Αγιόκαμπου – Γλύφας – Αιδηψού – Αρκίτσας – Ωρωπού – Ερέτριας & Κύμης Σκύρου που θα αποτελούν βάλσαμο για τις ώρες της αναμονής και του ταξιδιού ….

Όπως για όλα τα broject χρειάζονται Χρήματα και είναι λογικό να σκεφτείτε πως εμείς θα μοιράζουμε ΔΩΡΕΑΝ – Free Press – και μάλιστα τεράστιας κυκλοφορίας εφημερίδα ,και να σας ήρθε στο νου η λέξη ΔΙΑΠΛΟΚΗ -.

Ας το ξεκαθαρίσουμε αυτό μια για πάντα και το μόνο που μπορούμε δώσουμε τώρα είναι μία ΥΠΟΣΧΕΣΗ – ΔΕΣΜΕΥΣΗ και ο χρόνος θα το δείξει αφού εσείς θα είστε οι Αμίληκτοι κριτές μας ότι :

Δεν θα πάρουμε ούτε ένα ευρώ από όσους έχουν Δημόσια Μόνιμη ή αιρετή θέση ή οποιοδήποτε πόστο μικρής η Μεγάλης Εξουσίας κυρίως από Βουλευτές και Δημάρχους !!!

Αυτό μας δίνει την Δύναμη – την θέληση την έχουμε , να είμαστε αντικειμενικοί να αναδεικνύομαι τα καλά έργα & πράξεις τους , αλλά και να κρεμάμε στα Μανταλάκια – να στέλνουμε στην σέντρα τους επίορκους – όσους τους αρέσει το μέλι ….

Τα έσοδα μας θα είναι φανερά στις φορολογικές μας Δηλώσεις και θα προέρχονται όλα από τους ποιο επιτυχημένους επιχειρηματίες που θα βλέπετε με τις καταχωρήσεις τους και σας προτρέπουμε να προτιμάτε τα προϊόντα τους .

Για αυτό μπείτε καθημερινά στην εφημερίδα σας την evianea.gr και ενημερωθείτε με μία ματιά για την Ελληνική και Διεθνή Επικαιρότητα από τα μεγαλύτερα και έγκυρα πρακτορεία ειδήσεων και το δικό μας ΑΠΕ- ΜΕΠΕ ( Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο ειδήσεων ) για ότι συμβαίνει στον κόσμο κάθε στιγμή όλο το 48ώρο – 365 μέρες το χρόνο ,και μετά δείτε τα Νέα του Νομού μας , απλά και αντικειμενικά , χωρίς κραυγές ή ψιθύρους ….

Τέλος ο Χώρος είναι δικό σας και σας περιμένει , στείλτε ΔΩΡΕΑΝ τις Αγγελίες σας , για ότι πουλάτε , Σπίτι , οικόπεδο – κτήμα – τρακτέρ – φορτηγάκι – αυτοκίνητο , ότι ενοικιάζεται ή Ανταλλάσσεται ή ότι Ζητάτε με κείμενο και φωτογραφία στην [Φόρμα Επικοινωνίας] καθώς και οποιοδήποτε καταγγελία ή παράπονο για Δημόσιο πρόσωπο ή Αρχή και εμείς θα το αναδείξουμε όπως πρέπει …

Σας περιμένουμε στο tel: 6977747478 & info@evianea.grpetsavas@gmail.com

Με εκτίμηση

Για την Evianea.gr

Πετσάβας Γιώργος